4 Mayıs 2013

31 Mayıs – 9 Haziran 2013 tarihlerinde Brüksel’de düzenlenen 5. Millenium Uluslararası Belgesel Film Festivali’nde, Bakanlığınızın değerli katkılarıyla, Ankara Sinema Derneği tarafından bir Türkiye Özel Bölümü gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Ahmet Boyacıoğlu’nun uluslararası jüri başkanlığını üstlendiği festivalin Akdeniz Panoraması bölümünde Türkiye’den Yüksel Aksu’nun yönettiği Sarıkeçeliler, Özgür Doğan ve Orhan Eskiköy’ün yönettiği İki Dil Bir Bavul, Aslıhan Ünaldı’nın yönettiği Son Sürat İstanbul ve Didem Pekün’ün yönettiği Tülay German Kor ve Ateş Yılları adlı dört film gösterildi.

Festivalin açılış töreninden sonra Brüksel Tanıtma Müşavirliğimiz tarafından organize edilen ve Tanıtma Müşavirimiz Sayın Kenzi Güzel’in de katıldığı bir resepsiyon düzenlendi.